Cursus Duits in Amsterdam volgen

cursus-duits-in-amsterdam-volgen

Cursus Duits in Amsterdam volgen

Wil jij een cursus Duits in Amsterdam volgen, de basiscursus Duits of je kennis van Duits nog verder uitbreiden? Bij ons volg je flexibel een cursus Duits.

Wij zorgen dat je in Duitstaligelanden verstaanbaar kan maken. Je leert gesprekken voeren in het Duits en werkt aan je luister-, schrijf- en leesvaardigheid. Maar met een bassiscursus Duits investeer je ook in jouw toekomst.

Duits is namelijk een wereldtaal die steeds belangrijker wordt in het bedrijfsleven. Enthousiast? Wanneer wil je starten, bij ons kun je elke dag starten met de basiscursus Duits.

 

Bepaal zelf je studietempo

Jij bepaalt zelf namelijk hoe lang je over de cursus Duits doet. Je kan de cursus ook sneller doorlopen als je wil. Heb je daarentegen langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je de cursus Duits in Amsterdam geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert wanneer je wilt met handige (online) studietools, In de eerste plaats krijg je echte studieboeken en begeleiding van vakdocenten.

 

Korting vervolg cursus

Omdat jij de cursus Duits in Amsterdam voor beginners met plezier hebt afgerond en wil je je kennis verder verdiepen met Duits voor gevorderden van ons? Dan krijg jij onder andere 15% korting op de tweede cursus! Of misschien is het flexibel studeren zo goed bevallen dat je verder wil met een van onze erkende opleidingen. Ook dan krijg je als oud student ook weer een korting van 15%.

Cursus Duits in Emmen Volgen

 

Cursus Duits
 
Cursus Duits
 
Cursus Duits