Cursus Duits in Emmen Volgen

cursus-duits-in-amsterdam-volgen

Cursus Duits in Emmen Volgen

Wil jij een cursus Duits in Emmen volgen, de basiscursus Duits of je Duitse taalkennis nog verder uitbreiden? Bij ons volg je flexibel een cursus Duits.

Wij zorgen dat je in Duitstaligelanden verstaanbaar kan maken. Je leert gesprekken voeren in het Duits en werkt aan je luister-, schrijf- en leesvaardigheid. Maar met een bassiscursus Duits investeer je ook in jouw toekomst.

Duits is een wereldtaal die steeds belangrijker wordt in het bedrijfsleven. Enthousiast? Bij ons kun je elke dag starten met de basiscursus Duits.

 

Bepaal zelf je studietempo

Jij bepaalt zelf hoe lang je over de cursus Duits doet. Je kan de cursus sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je de cursus Duits in Emmen geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met handige (online) studietools, echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.

 

Korting vervolg cursus

Heb jij de cursus Duits in Emmen voor beginners met plezier afgerond en wil je je kennis verder verdiepen met Duits voor gevorderden van ons? Dan krijg jij 15% korting op de tweede cursus! Of misschien is het flexibel studeren zo goed bevallen dat je verder wil met een van onze erkende opleidingen. Ook dan krijg je als oud student 15% korting.

 

Cursus Duits
 
Cursus Duits
 
Cursus Duits